Alapítvány   események   jelentkezési lap   kreditek   facebook    kérdések-válaszok   hallgatók tapasztalata    hitünk   tajékoztató    wikipédia    

LOGOS NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK ALAPÍTVÁNY

Alapítványunk non-profit szervezet, így támogatóink, önkénteseink és barátaink szívélyes adományaiból, szolgálataiból ill. szponzorok támogatásából tartja fenn magát. Örömmel veszünk bármiféle segítséget , ima, fizikai vagy anyagi támogatást!
   

Amennyiben 1%-át szívesen ajánlja céljainkra, adószámunk: 18204845-1-05  

Támogatás befizetésére személyesen ill. bankszámlánkra történő utalással van lehetőség.

Bankszámlaszámunk: (Unicredit Bank) 10918001-00000070-879800100

 

Durkó István, Kőszikla Baptista Gyülekezet, Budaörs

Támogatás  * Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány  *  3534 Miskolc Stadion ú. 61. Fsz/3.

 

Durkó István, Kőszikla Baptista Gyülekezet, Budaörs

Számítottam rá, hogy újra kell szervezni az életemet. Egy ideig sokkal kevesebb időm maradt a pihenésre, a hobbyra. De megéri befektetni! Ha nekem sikerült, neked is fog. Légy kitartó, hidd el megéri!

A Logos megtanított arra, hogyan ütemezzem magam az idő, az ima, az igeolvasás-tanulmányozás tekintetében. Felismertette, hogy csak abban az esetben tudok minőségi munkát/dolgozatokat kiadni a kezemből, ha előtte minőségi időt töltök Istennel, és hagyok elég időt magamnak a kutatásra, az ismeretek ülepedésére. Mert a Logos nem egyenlő az Istennel. Nem a dolgozat megírása az elsődleges cél, hanem az Istennel való kapcsolat mélyebbé válása.

Megtanultam, hogy külön lehet, és kell is választani a lényegtelen dolgokat a lényegestől, mivel a dolgozatok megadott szószámúak. Ez sok kukába dobott papíromba került, de így utólag már azért sem bánom, mert a mindennapi életben is nagy hasznát veszem.

A harmadik dolog, és egyben a legnagyobb dolog, hogy sokkal jobban megismertem és ezzel párhuzamosan megszerettem Jézust! Mert a Logos is egyfajta “szántóföld”, amelyben drága kincsként ott van elrejtve Isten minden jósága és szeretete. Sokat segített abban, hogy tudatosabbá és elkötelezettebbé váljak. No és persze, hogy nagyon kíváncsi az Úrra, mit tesz még ezután? <Mónika>

- A Logos a tapasztalatszerzés iskolája. Meg tanított arra, hogy ne elégedjek meg azzal az istenismerettel és világossággal, amivel eddig rendelkeztem. Segített, hogy átgondoljam a kapcsolataimat, és újraértelmezem a gyülekezetedben, és az Egyházban elfoglalt helyemet. Örömmel telt a bensőm, mikor a Logos szemléletmódjának köszönhetően kinyílt újra előttem a lehetőségek tárháza: a Biblia. A könyv Istenét ismertem meg, a Megváltót úgy, ahogyan eddig még sohasem. Átfogó, és személyes képet kaptam arról, hogy mit tervezett az Úr az emberiség, és benne az én életemmel.

Felkészített harcossá tett, aki nem ijed meg a problémák láttán, hanem megoldja azokat. Olyan emberré, akinek tele van a szíve azzal a vággyal, hogy még szorosabban kövesse Jézust. Olyan kereszténnyé, aki más aspektusból látja saját személyét, aki kész a változásra, a megtérésre, a megújulásra. Olyanná válhatsz te is, mint a búzakalász. Minél több mag (tudás) van a kalászban, annál jobban meghajol.

Mindez persze nem egyik napról a másikra fog bekövetkezni. Tudnod kell, hogy az út nem csak hosszú, de göröngyös is. Mert bizonyára lesznek olyan tantárgyak, amelyek nem állnak majd közel hozzád. Egy valami azonban bizonyos, mindegyik az épülésedre lesz.  


 

  


HALLGATÓK 3