Alapítvány   események   jelentkezési lap   kreditek   facebook    kérdések-válaszok   hallgatók tapasztalata    hitünk   tajékoztató    wikipédia    

LOGOS NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK ALAPÍTVÁNY

Alapítványunk non-profit szervezet, így támogatóink, önkénteseink és barátaink szívélyes adományaiból, szolgálataiból ill. szponzorok támogatásából tartja fenn magát. Örömmel veszünk bármiféle segítséget , ima, fizikai vagy anyagi támogatást!
   

Amennyiben 1%-át szívesen ajánlja céljainkra, adószámunk: 18204845-1-05  

Támogatás befizetésére személyesen ill. bankszámlánkra történő utalással van lehetőség.

Bankszámlaszámunk: (Unicredit Bank) 10918001-00000070-879800100

 

Durkó István, Kőszikla Baptista Gyülekezet, Budaörs

Támogatás  * Logos Nemzetközi Kapcsolatok Alapítvány  *  3534 Miskolc Stadion ú. 61. Fsz/3.

 

Durkó István, Kőszikla Baptista Gyülekezet, Budaörs

- Mindegy, hogy alapvető bibliai ismeret  vagy mélyebb teológiai tudás, a Logos sokat segít rendszerezni, rendet rakni a fejekben és a szívekben. A tantárgyak összeállítása annyira sokszínű. Mennyi mindent tanultunk! Azok, akik gyülekezeti szolgálók, nagy hasznát vehetik az itt tanultaknak. Egy-egy tantárgy nagyszerű támaszt adhat a napi szolgálatunkban. Bővítheti eddigi tudásukat, és szemléletünket is formálja hittel teli pozitív irányba. A magam tapasztalatai alapján mondom, hogy aki ide jelentkezik, az megtanulja beosztani idejét, hogy a határidőket tartani tudja. Nekem a főiskolai tanulmányaim alatt, az idő volt a legnagyobb "ellenségem".  

A hozzám hasonlóan szétszórt "kaliberű" jelentkezők a tudás gyarapítása mellett még az időbeosztás terén is hasznos tapasztalatokra tehetnek szert. A Biblia szereplőinek nem meseszerűen változott meg az életük. A Logoson folytatott tanulmányaim során, főleg a történelmi előadásoknak köszönhetően ez a kép radikálisan megváltozott. Valóságossá vált előttem, hogy az ószövetségi emberek húsból és vérből vannak, és ugyanolyan nehézségekkel kellett megküzdeniük, mint a mai kor embereinek. Ahogy velük, úgy velünk is dolgozik az Isten. Fontosak vagyunk neki! A főiskolának köszönhetően sikerült a Bibliát összefüggéseiben meglátnom és megértenem. Már nem könyvek halmaza, hanem egy jól átgondolt terv a Szent Szellemtől. <János>

- Ha kell a hívő életgyakorlathoz folyamatos szellemi profit, akkor ez itt a Logoson szellemi megerősödést, személyes hitfejlődést jelent. Az iskola oktatási metódusa olyan módszert követ, amely némileg újszerű a magyar oktatási rendszerek között. Mindenképp gyakorlatiasnak éreztem az oktatás megközelítését. Inspirálóak az élő előadások.

A téma megragadjott már az előadások folyamán, lett lendület a gyűjtőmunkához és személyesen kapcsolódtam a témakörhöz. Ezt én kulcskérdésnek tapasztaltam a sikeres záró-dolgozatok megszületésénél. A főiskola tantestülete megbecsülendő! Színvonalas, alapos felkészültségű tanárokkal találkozhattam. Érezhető volt szinte mindenkin, hogy a céljuk túlmutat a "száraz" tananyag leadásán és visszakérésén. Nekem átjött az előadásokon, hogy a tanárok adott témát nem csupán ismertetni, hanem megszerettetni akarták. Ez az Istentől rendelt tanítók legfőbb jellemvonása.

Elégedett voltam a tanárok segítőkészségével. Bármilyen jellegű kérdésem volt a kutatással, záró-dolgozattal, vagy a tantárgy többlet információjával kapcsolatban, készségesek voltak és szívesen beszélgettek róla. Igazságos volt az értékelés, az iskola részéről. Még annyit, hogy az iskola annyira lesz eredményes a számodra, amennyire igényes és következetes vagy magaddal szemben. <József>.


 

  


Tovább »

HALLGATÓK 2